ONTWERP

Na de strategische aankoop wordt de uiteindelijke kwaliteit en waarde van uw woning in hoge mate bepaald door de architectuur. Er wordt gezocht naar mogelijkheden die niet direct voor de hand liggen, naar oplossingen die respect afdwingen, naar het WOW-effect. Onze architectuur kenmerkt zich door een heldere programmatische indeling gecombineerd met lange zichtlijnen, transparantie en een optimale binnen-buitenrelatie. We combineren modern met warm en sfeervol in een geheel eigen woonconcept dat aansluit bij de wensen van deze tijd. Het eindproduct weerspiegelt de essentie van 'eigentijds wonen' en brengt de noodzakelijke disciplines in harmonie samen.

De eerste stap op weg naar uw droomwoning begint bij een schetsontwerp. Wij maken op basis van uw ideeën en wensen een schetsontwerp. Tijdens de schetsontwerpfase slijpen we het ontwerp voortdurend bij, totdat het volledig aansluit bij uw wensen.
Het ontwerp wordt voorbesproken met de welstandscommissie zodat in de vervolguitwerking eventuele opmerkingen meteen meegenomen kunnen worden. In de fase Ontwerpuitwerking wordt het definitieve ontwerp tot in detail uitgewerkt, worden materialen bepaald en worden techniek en duurzaamheid geintegreerd. Met het definitief ontwerp vragen wij bij de gemeente voor u de vergunning aan. Het definitief ontwerp wordt aangevuld met details en een technische omschrijving zodat een goed aanbestedingsdocument ontstaat waarmee aannemers geselecteerd kunnen worden.

Veelal wordt gewerkt met een aanbesteding. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een aannemer tijdens de ontwerpuitwerking reeds aan tafel te hebben. Op deze manier is er snel duidelijkheid over de bouwkosten. De intentie is er om er met elkaar uit te komen, echter door middel van een afstandsverklaring zit men nog niet 'vast' aan de aannemer. Wilt u toch meerdere offertes van verschillende aannemers dan is een aanbesteding meer iets voor u.

DIENSTEN

Architectonisch Ontwerp en coördinatie
Integratie totaalontwerp waaronder:
- Interieur
- Tuinontwerp
- Wellness
- Verlichting & Domotica

VOORBEELD 1

VILLA NAARDEN
Voor dit project hebben we zowel de villa, het interieur en de tuin vormgegeven. Voor het interieur is een uitgekiend lichtplan gemaakt en hebben we samengewerkt met gespecialiseerde interieurbouwers. >Lees verder<

Rietgedekte Villa Naarden


 

VOORBEELD 2

VILLA CAP D'ANTIBES -COTE D'AZUR
Voor dit project zijn zowel het ontwerp van de renovatie, het lichtplan, het interieurontwerp en het tuinontwerp door ons vormgegeven. Tevens zijn de tuinmeubels - naar eigen ontwerp - en de verlichtingsarmaturen door DOV geleverd. >Lees verder<

Villa Antibes

Aankoopbegeleiding
Ontwerp
Uitvoeringsbegeleiding

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN