20180421 / RENOVATIE VALERIUSPLEIN 24 AMSTERDAM

Voor N. Pronk & Zn. Beheer b.v. hebben we een renovatieplan gemaakt ter ondersteuning van de verkoop van de woning. Het plan geeft de volle potentie van het pand weer.

Amsterdam Valeriusplein 24


20180203 / APPARTEMENT XAVIER 020 AMSTERDAM

Voor een appartement in de woontoren XAVIER 020 te Amsterdam hebben we een interieur ontworpen. Indeling, materialen, en lichtplan zijn van onze hand. De bouw van de toren zal tot eind 2018 duren, waarna we kunnen beginnen met het interieur.

Amsterdam Xavier 020


20170923 / APPARTEMENT AMSTERDAM

Van twee appartmenten is 1 groot appartement gemaakt. Een riant onderkomen van bijna 300m2 voorzien van alle luxe. Een rustige kleurstelling, mooie verlichting en rijke materialen geven dit appartement een geheel eigen sfeer.

Amsterdam Appartement III


20160820 / VILLA ZEIST GEREED

De moderne eigentijdse villa in het lyceumkwartier van Zeist is gereed. We hebben zowel villa als omliggende tuin ontworpen. Opgeleverd in 2015, waarna de tuin is aangelegd die nu prachtig groen is.

Villa Zeist


20160301 / RESTAURATIE SCHAAPSKOOI

Ontwerpopdracht voor de restauratie van een rijksmonumentale schaaspkooi in omgeving Utrecht. Landelijk wonen op een unieke lokatie, midden in de natuur.


Schaapskooi


20151108 / WONING AAN HET WATER RIJPWETERING

De woning te Rijpwetering is opgeleverd. Gelegen direct aan het water (De Kaag) nabij Leiden. Een compact volume met volop woongenot. Binnenkort de fotosessie voor het professionele fotomateriaal.


Woning aan het water Rijpwetering

 

20151015 / WONING ABCOUDE II

In het nieuwbouwplan 'Het Land van Winkel' hebben we opdracht voor de 3e woning. Het kavelplan voorziet in compacte percelen waarbij binnen compacte volumes zoveel mogelijk woonkwaliteit geboden wordt. Deze woning heeft een sfeervol karakter, een warme uitstraling met moderne details.

Woning Abcoude 2

20150620 / NIEUWE WEBSITE

Met trots hebben we onze nieuwe website 2015 gelanceerd. De website markeert ons 5 jarig bestaan en luidt een nieuwe periode in met uitbreiding van onze associates en exclusieve woningbouwportefeuille.

Nieuwe Website

20150425 / YOUTUBE VIDEO APPARTEMENT AMS

We hebben de prachtige foto's van onze huisfotograaf Michael van Oosten gecompileerd in deze Youtube video van het appartement in Amsterdam.


Youtube Appartement Amsterdam

20180429 / VERGUNNING WONING 'T VANEKER

Voor een kavel in het natuurgebied 't Vaneker te Enschede hebben we een eigentijds ontwerp gemaakt. De omgeviengsvergnning is verleend en er kan begonnen worden met de bouw.

Enschede Vaneker


20170525 / APPARTEMENT DELAIRESSESTRAAT AMS

Recentelijk hebben we dit karakteristieke monument te Amsterdam gerenoveerd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Een rijke combinatie van oude elementen en kleurvolle nieuwe interieuronderdelen.

Appartement Delairessestraat Amsterdam


20160305 / ONTWERPOPDRACHT WONING

We hebben opdracht gekregen voor de ontwerpuitwerking van een sfeervolle villa met tuin in het zuiden des lands. Binnenkort meer!Villa Waalre


20151016 / ONTWERP VILLA

Schetsontwerp voor een sfeervolle woning in omgeving Eindhoven. Eigentijds klassiek, met veel glas, licht stucwerk, stalen puien en riante luifels.


Villa Waalre


20151015 / WONING ABCOUDE I

De omgevingsvergunning voor de woning In het nieuwbouwplan 'Het Land van Winkel' is bijna rond. Deze moderne woning in bauhaus-stijl staat op een prominente plek in het nieuwbouwplan. Strak stucwerk met ranke zwart metalen kozijnen, veel glas en houten accenten kenmerken de woning.

Woning Abcoude 1


20150515 / OPDRACHT HOEVE BELGIE

We hebben opdracht gekregen voor de verbouwing van een karakteristieke Belgische hoeve. De hoeve wordt uitgebreid en voorzien van een tuin met natuurvijver. Binnenkort meer!


Hoeve Geel

20150120 / OPDRACHT RENOVATIE MONUMENT AMS

We hebben een superleuke opdracht gekregen om een Rijksmonument aan de Keizersgracht te Amsterdam uit te breiden en te renoveren. 360m2 woongenot met ruime stadstuin in hartje Amsterdam. Binnenkort meer!

Amsterdam Keizersgracht

20180329 / VERGUNNING DE HOUTZAGERIJ LAREN

Voor MBB is een ontwerp gemaakt voor 14 woningen in het plan 'De Houtzegerij; in Laren. De woningen gaan binnenkort in de verkoop. Na de zomer wordt gestart met de bouw.

Laren De Houtzagerij


20160311 / WONING ROTTERDAM I

We hebben opdracht gekregen voor de nieuwbouw van een klassiek moderne villa in de omgeving van Rotterdam. De combinatie van klassiek en modern geven de woning een tijdloos karakter, op ingetogen wijze ingepast in de omgeving.

Villa Rotterdam I


20160228 / MODERN KLASSIEK LANDHUIS

Ontwerpopdracht voor een landhuis in de omgeving van Eindhoven. Met veel glas, riante luifels en warme sfeervolle materialen past de woning prachtig in de bosrijke omgeving.


Landhuis Veldhoven


20160222 / MEDIAPARK HILVERSUM

We hebben opdracht voor de renovatie en restyling van Unbranded / Mediapark Hilversum. Binnenkort meer!Hoeve Achel


20151022 / HOEVE ACHEL

In het buitengebied van Achel wordt een bestaande hoeve verbouwd tot een landelijk moderne villa. De combinatie van riet, kaleiwerk, slanke kozijnen en ambachtelijk houtwerk geven het landhuis een geheel nieuwe eigentijdse uitstraling.


Hoeve Achel

20150430 / YOUTUBE VIDEO VILLA NAARDEN

We hebben de prachtige foto's van onze huisfotograaf Michael van Oosten gecompileerd in deze Youtube video van de Villa in Naarden.Youtube Villa Naarden

20150112 / OMGEVINGSVERGUNNING MIDDELBURG

De Omgevingsvergunning voor de villa te Middelburg is verleend. Er wordt nu gewerkt aan de prijs- en contracvorming voor deze riante moderne woning aan het water.


Moderne woning aan het water Middelburg